Halsnæs Tri er en forening for alle med interesse for triatlon, svømning, cykling eller løb. Vi er en underafdeling af Frederiksværk Motions Cykelklub. 

Det er vores mål, at skabe et socialt trænings-fællesskab, der kan være med til at forbedre den enkeltes præstationer. For selvom triatlon, svømning, cykling og løb alle er individuelle sportsgrene, er der kæmpe gevinster ved at træne med ligesindede. Det kan enten være svømning, cykling, løb eller alle tre ting samtidig.

Vi håber derfor at du kan bruge klubben og fællesskabet til at nå netop dine mål. Uanset om det er at gennemføre en triatlon, klare endnu en maraton eller forbedre tiden på en 5 km.

Halsnæs Tri er medlem af Dansk Triatlon Forbund, DTRIF. Det betyder at vores medlemmer kan få licens til at deltage i mesterskaber indenfor triatlon. For indmeldelse i Halsnæs Tri skal man tilmelde sig via Halsnæs Tri's hjemmeside: Det koster 1040 kr. i kontingent, for 1 år fra indmeldelses-dato.

 
Har du spørgsmål til Halsnæs Tri og sporten – eller ønsker du at blive medlem, er du velkommen til at kontakte os på mail mortenchr@live.dk eller flemming006@gmail.com eller tlf. 41109148 el. 27856059.